Mät ditt hjärta när som helst

Photo: Studio Timo Heikkala Oy / TIMO HEIKKALA

Icke-invasiv och användarvänlig

Det är en kompakt och flexibel medicinsk enhet som fästs vid bröstet med sjävhäftande elektroder. När den sätts på plats känner den av ditt hjärta och börjar automatiskt att registrera EKG. När övervakningen börjar kan enheten utan avbrott registrera din hjärtaktivitet i minst 7 dagar.

Du slipper dessutom den krångliga processen att ansluta en tredjepartsenhet som en telefon eller en basstation för att ladda upp ditt EKG. Vår enhet lagrar omedelbart ditt EKG i MedBeats moln när enheten laddas. När den är färdigladdad placerar du den på bröstet igen för att fortsätta mäta din hjärtaktivitet.

 

Överlägsen klinisk noggrannhet

Den medicinska relevansen av ett avlednings-EKG är mycket begränsad, och därför registrerar vår enhet – till skillnad från de flesta konkurrenterna på marknaden – flera EKG-avledningar för att få mer information om ditt hjärta.

IMG_1026
2_2.5.1.2

Snabb och pålitlig diagnos

Vi använder en uppsättning avancerade algoritmer och artificiell intelligens för att exakt identifiera avvikelser eller sjukdomar – såsom förmaksflimmer – på några minuter.

Alla har ett unikt hjärta. MedBeat lär sig hur ditt hjärta fungerar och märker om din mätning avviker från standardvärdena.

Möt teamet

Skapat av läkare

Vårt team har en mängd olika bakgrunder inom sjukvård och teknik. Läs mer om oss, vår bakgrund och vår vision för framtiden.

Erik Rask MedBeat

Företagsnyheter

MedBeat öppnar sin klinik i Malmö

The Heart Lab har öppnat i mitten av Malmös idrott område

Kontakta oss

Vi vill gärna höra från dig, lämna ett meddelande till oss!

Kontakt