Företag

Om MedBeat

Vilka är vi?

Företaget, som grundades 2018, har utvecklat världens första EKG-apparat som kan mäta hjärtsignaler var som helst och när som helst. Data synkroniseras sedan trådlöst till sjukhuset.

Bakom MedBeat finns ett team med bred medicinsk och teknisk bakgrund som förstår vikten av att göra en produkt som är enkel att använda.

IMG_2563
5_5.1.21x1

Vårt uppdrag

En av utmaningarna inom sjukvården idag är hjärtarytmier. Det vanligaste är förmaksflimmer som finns hos cirka 2% av världens befolkning. Det största problemet med förmaksflimmer är inte de oregelbundna hjärtslagen, utan de blodproppar som uppstår. Studier har visat att cirka 30% av alla stroker är förknippade med förmaksflimmer.

MedBeats enhet kan upptäcka flera olika arytmier, inklusive förmaksflimmer. Den kan användas var som helst – t.ex. hemma, på jobbet eller på träningen. Enheten används både för att diagnostisera kända symtom och för att förhindra plötslig hjärtdöd och stroke.

 

Vill du vara del av laget?

Vi är en medicinteknisk startup som utvecklar en modern lösning för att diagnostisera arytmier. Vi kan erbjuda dig flexibla arbetstider, kompetensutveckling, ny teknisk utrustning och självklart betald semester.

Besök gärna vår LinkedIn-sida för att upptäcka mer om oss.

Välkommen med en spontanansökan!
Använd gärna formuläret här på hemsidan.

Ansökan
Maximal filstorlek: 52.43 MB

Våra partners